29 syyskuuta 2022

re-post: same old, same old

 Tämä on julkaistu alunperin 20.7.2020.


Ehdin kesäkuussa suunnitella myös uusia tuotteita. Mitä kaikkea käsitöitä tekevät tarvitsevat, miten tarvikkeita tulee säilytettyä jne. Rupesin testailemaan teksti-silmukkamerkkejä ja sain vinkkejä vielä ystäviltä muista hyödyllisistä lyhenteistä. Harvoin itse käytän silmukkamerkkejä neulonnassa, mutta silloin kun käytän, tykkään että ne on joko lankalenkillisiä tai renkaita, jotka pyörivät hyvin puikolla. 

Tässä minun ajatus 3D-tulostetuista silmukkamerkeistä.





Kun tekee isoja huiveja, tai puseroa pyörönä, joutuu usein luomaan satoja silmukoita. Niiden laskeminen voi olla haastavaa, ja näissä tilanteissa itsekin käytän erilaisia merkkejä, 50 tai 100 silmukan välein. Helpottaa huomattavasti laskemista, kun ei tarvitse palata kuin edelliseen merkkiin asti. Tätä varten tein numeromerkkejä.




Kumpaakin tuotetta löytyy uudesta webbikaupasta! Merkkejä voi tilata joko renkaalla tai papukaijalukolla, jos esimerkiksi haluaa kavennusmerkit / levennysmerkit jättää alempiin kerroksiin kiinni. Värivaihtoehtoja on useita, kannattaa piipahtaa kurkkaamassa. 
Myös ideoita tuotteista otan vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joustavan materiaalin tulostaminen

Mitä on joustava tulostusmateriaali? Termoplastiset elastomeerit (TPE), toiselta nimeltä termoelastit, ovat pehmeitä ja sitkeitä kestomuovej...